Luomme innovatiivisia matkailukonsepteja, tarjoten kestäviä elämyksiä

Kyse on paljon muustakin kuin oikeiden materiaalien valinnasta – tutkimme millainen vaikutus rakentamisella on ekosysteemiin, luonnonvaroihin, yhteisöön ja liiketoimintamalliin. Olemme alalla joka on tyypillisesti yhdistetty isoon hiilijalanjälkeen, mutta uskomme vahvasti että oikeilla valinnoilla voimme suunnitella sekä ainutlaatuisia elämyksiä, että tehdä sen kestävästi. Niin yritysten kuin luonnonkin näkökulmasta.

 

Luodaksemme elämyksiä, on ajateltava toiminnallisuutta pidemmälle. Kokonaisvaltaisella ja räätälöidyllä lähestymistavallamme hyödynnämme arkkitehtuuria tukeaksemme sekä vieraiden, että työntekijöiden hyvinvointia. Keskitymme kuuntelemaan jokaisen osapuolen tarpeet ja kuratoimaan tiloja joissa heistä jokainen voivat nukkua, syödä sekä elää hyvin.

Kun laitamme ihmiset edelle, meidän on selvitettävä mitä oikeasti tarvitaan. Samalla unohtamatta rikkoa rajoja löytääksemme uusia mahdollisuuksia, joilla erottaa brändin kilpailijoista. Näin ratkaisut ovat taloudellisesti kestäviä ja pienentävät ylimääräistä vaikutusta ympäristöön.

”Studio Puisto on kestävän ja innovatiivisen muotoilun ja arkkitehtuurin visionääri. Heidän omistautuminen, korkealaatuinen suunnittelu, yhdessä tekeminen ja tarpeidemme ymmärtäminen on ylittänyt jopa omat odotuksemme.”

KATJA IKÄHEIMO-LÄNKINEN, ARCTIC TREEHOUSE HOTEL
ALLEKIRJOITTANUT
VALITTU KUMPPANI
PERUSTAJA
JÄSEN

Matkailuprojektit

High quality villas in the midst of nature
...
Holistic healing in a calm valley
...
A tranquil lakeside resort opening to the sky
...
Luxurious suites with an arctic view
...
From a shed to a unique overnight experience
...
A micro-cabin getaway for anyone, anywhere
...
Revitalising the area of Naantali
...
An office building refurbished into an airport hotel
...
A lodge to observe the changing nature from
...

Did this spark your interest?

Would you like to know more? Reach out to us so we can chat about what we could create for you!