Studio Puisto lyhyesti

Kestävää suunnittelua

Me uskomme, että kestävä rakentaminen kannattaa. Suunnittelutyössämme kohtaavat ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset tavoitteet – kaunista ja toimivaa lopputulosta unohtamatta. Erikoisosaamistamme ovat luonnonmukaiset ja kestävät materiaali- ja energiaratkaisut.

Sujuvaa rakentamista

Arkkitehtisuunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja toiveista sekä rakennuspaikan luonteesta. Teemme työtä yksityisten asiakkaiden, yritysten ja julkisen sektorin kanssa ja suunnittelemme niin pieniä kuin suuriakin projekteja. Ammattitaidostamme kertovat tyytyväiset asiakkaat ja kumppanit sekä kansainvälinen kilpailumenestys.

Aktiivista vaikuttamista

Meille on tärkeää olla rakentamassa kestävän arkkitehtuurin kulttuuria Suomessa. Olemme aktiivisesti äänessä ekologisten ratkaisujen puolestapuhujina, ja kuulumme Uusi Kaupunki– kollektiiviin, jossa tuomme uusia tuulia kaupunkisuunnitteluun.

Puiston perjantait

Vietämme avoimia ovia joka perjantai. Tervetuloa ideoimaan yhdessä omaa projektiasi! Paikalle voi saapua pitkin päivää ja keitämme kahvit keskustelun lomassa.

Yhteystiedot →

Puistolla tapahtuu