Nautittuaan Montanan luonnosta perhelomilla jo useiden vuosien ajan asiakkaamme päätti lopulta asettua alueelle ja lähestyi Studio Puistoa asuinrakennusalan asiantuntijuutemme vuoksi. Kaikkina neljänä vuodenaikana henkeäsalpaavan kaunis ympäristö ja rajattomat ulkoilumahdollisuudet saivat perheen palaamaan aina takaisin alueelle, joten meidän konseptimme tavoitteena oli täydentää ja korostaa juuri näitä ominaisuuksia koko suunnitteluprosessin ajan.

Suunnitelmamme oli tarkoitus toimia paitsi perheen lomanviettopaikkana, myös tilana jossa heidän ystävänsä ja sukulaisensa voisivat kokoontua yhteen. Koska alueelle ollaan kehittämässä tulevaisuudessa myös nuorisoleiriä, oli tärkeää suunnitella mukautuvaisia tiloja ja ympäristöjä, joissa olisi mahdollista majoittaa jopa kolmekymmentä vierasta tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta ja yksityisyyden tunteesta vähäisemmilläkään vierasmäärillä.

Yksi hankkeen palkitsevimpia puolia oli suunnitella vuoristoisen maaston ja paikalle ominaisen satavuotiaan tulvatasangon puitteissa. Luonnollista ympäristöä kunnioittaaksemme analysoimme ja sijoitimme tarkasti jokaisen rakennuksen täydentämään kutakin maasto-olosuhdetta. Käyttämällä materiaaleja kuten metallista aaltolevyä ja CLT:tä (monikerroslevyä), rakennukset patinoituisivat ajan kuluessa ja tulisivat jo olemassa olevan ympäristön jatkeeksi, harmoniseksi osaksi maisemaa.

Lisää projekteja