Nordic Built Cities Challenge (NBCC)- kilpailun kuuden maakohtaisen paikalliskilpailun voittajat julkistetaan tänään 16. kesäkuuta Nordic Benchmarking- foorumissa Korjaamolla Helsingissä.

NBCC-kilpailu sisältää kuusi Pohjoismaissa sijaitsevaa paikallista kilpailua, joiden kohteet ovat Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Islannissa ja Färsaarilla. Kilpailun avulla haetaan innovatiivisia ja monialaisia ratkaisuja mm. urbanisaation ja luonnonvarojen vähenemisen mukanaan tuomiin uusiin haasteisiin.

Studio Puisto ja Hukkatila ovat saaneet ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa osaa Suomessa järjestettävään paikalliskilpailuun, jonka kilpailualue sijoittuu Espoon Keraan. Studio Puiston ja Hukkatilan muodostama tiimi on yksi neljästä työryhmästä, jotka valittiin kilpailun 2. vaiheeseen helmikuussa 2016.

Kaikkia osanottajamaita koskevan yhteiskilpailun osuus jatkuu maakohtaisten tulosten julkistamisen jälkeen edelleen, ja kaikkien osakilpailujen finalistien kesken valittava voittaja tullaan julkistamaan myöhemmin tänä vuonna Nordic Built Cities Challenge Awards (NBCCA)- tilaisuudessa Kööpenhaminassa. Studio Puisto ja Hukkatila osallistuvat myös tähän kaikkia maita koskevaan NBCCA- kilpailuun.

Studio Puisto ja Hukkatila ovat kilpailun kahdessa vaiheessa koonneet yhteen laajan Pohjoismaisen yhteistyöverkoston, ja läheisen yhteistyön kehittämistä kumppanien kanssa jatketaan myös lähitulevaisuudessa. Kilpailutyömme sisältää uusia kaupunkisuunnittelun ja -kehittämisen innovatiivisia malleja. Jos olet kiinnostunut vastaavanlaisten tulevaisuuden alueiden kehittämisestä kanssamme, ota yhteyttä!

Yhteyshenkilö: Jaakko Lehtonen, jaakko.lehtonen(at)hukkatila.fi, +358 400 606 313

Lisätietoa kilpailusta löytyy osoitteesta: http://nordicbuiltcities.org/thechallenge/

Studio Puiston ja Hukkatilan Kera Era- kilpailuehdotus nähtävissä täällä: Kera Era – uusi kaupunkikehitysmalli.

 

 

Muita uutisia