Unfortunately this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kivijärvelle on tulossa uusi elämyksellinen pohjoismaiseen traditioon perustuva matkailualue. Studio Puisto on ollut mukana alueen kehittämisessä vuodesta 2014. Nyt tehtyjen suunnitelmien perusteella haetaan mukaan sijoittajia. Suunnitelmat on tehty yhteistyössä Kivijärven kunnan, kehittämisyhtiö Witaksen ja Keski-Suomen Liiton kanssa AIKO- rahoituksella, jonka tarkoituksena on edistää alueellisia innovaatioita.

”Laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut matkailukohteet ovat nousseet suosioon kansainvälisesti ja ovat itsessään matkojen kohteita. Kivijärvellä suunnitelmassa korostuu kokonaisvaltainen luontokokemus ja elämyksellinen majoittuminen japanilaishenkisen onsen-metsäkylpylän huomassa.”

More news