Unfortunately this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Studio Puisto järjesti maaliskuussa 2016 yhdessä Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston kanssa kaksi työpajaa, joissa visioitiin Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettavan pikaraitiotien ja sen ympäristön käyttöä ja katutilan henkeä.

Haagan liikenneympyrän ja Viilarintien tulevaisuutta pohdittiin yhdessä sekä alueen asukkaiden, asiantuntijoiden että Studio Puiston kanssa. Suurimmiksi puheenaiheiksi muodostuivat asuminen, työnteko, liikenne, luonnon hyödyntäminen, vapaa-aika sekä pikaraitiotien ympäristön tunnelma.

Vilkkaan ja innostavan visioinnin pohjalta Studio Puisto loi tulevaisuusvisiot, joista tässä pientä esimakua.

More news